Jeffrey korte media

Over Jeffrey Korte Media

Jeffrey Korte Media

Het begon als een hobby maar het filmen en fotograferen ‘liep al snel uit de hand’.

Met de leeftijd van 18 jaar en in mijn vrije schooluren was ik al druk bezig met diverse kleine- en grote opdrachten binnen de Noordoostpolder. De ene dag een fotoshoot van een familie en de andere dag een bedrijfsfilm maken voor een grote ondernemer.

De interesse voor de camera ontstond al toen ik een jaar of 12 was. Na het behalen van een GTL-diploma, startte ik op het Deltion College om van mijn hobby m’n werk te kunnen maken. Midden in de opleiding begon het aantal opdrachten toch aardig op te lopen. Langzaam-aan werd de apparatuur ook steeds professioneler. Dat moest zakelijker worden aangepakt. Daarom werd ik ZZP’er en werd het bedrijf Jeffrey Korte Media geboren. In 2018 slaagde ik met ruime voldoendes voor de MBO-4 opleiding tot audiovisueel specialist dus kon ik me volledig richten op het vak. Sindsdien full-time aan de slag als foto- en videograaf met diverse opdrachtgevers in Flevoland en Overijssel.

  • Fotografie
  • Videografie
  • Social media

Mijn passie

Goed luisteren naar de klant, zijn of haar wensen toepassen en up-to-date blijven in de nieuwste ontwikkelingen op gebied van foto en video. Ik neem de tijd om de visie van mijn klanten te begrijpen en te vertalen naar visueel aantrekkelijke content die perfect aansluit bij hun doelen.

Door continu te investeren in de nieuwste technieken en trends, zorg ik ervoor dat mijn werk altijd van de hoogste kwaliteit is en voorop blijft lopen in de dynamische wereld van foto- en videografie.

Jeffrey Korte Media

Contact opnemen?

Bedankt voor je interesse in mijn diensten. Vul het formulier in hiernaast  en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken. Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan het vastleggen van jouw speciale momenten.

Over Jeffrey Korte Media